Frank-Steenbakker

Partners thuis en ‘op de tuin’

Wij zijn Frank Steenbakker en Petra de Groot, partners thuis en ‘op de tuin’ zoals wij we de Orangerie noemen. Petra is letterlijk opgegroeid tussen de bloemen en planten. Geboren en getogen op de plek van de Orangerie. Frank heeft ruim 25 jaar ervaring in de interieurbeplanting en zich gespecialiseerd in groenoplossingen op maat. De laatste jaren zijn we ons steeds meer gaan richten op maatwerk. Onze klanten willen een plantenwand of een groenplan op maat, samen puzzelen we tot we tot een goed groen-plan komen, dit werken we visueel uit en dan gaan we aan de slag. Samen met de klant realiseren we vooral niet allerdaagse projecten, het geeft ons energie om iets bijzonders te creeëren.

Petra-Steenbakker

Exclusieve interieurbeplanting

In onze kas in Vleuten (bij Utrecht) bent u op afspraak of zonder afspraak op vrijdagmiddag van harte welkom om inspiratie op te doen en een kleine greep uit onze producten te zien.

We vertellen graag ook over de vele mogelijkheden om een plantenwand in uw interieur, op uw balkon of patio toe te passen. In onze showroom kunt u een deel van het oneindige assortiment potten zien. We hebben een groot aantal stalen van onze potten leveranciers, kortom, er is veel te zien en we spreken u graag.

Bedrijfsauto-Orangerie-Bijleveld
Frank Steenbakker en Petra de Groot
Waar kunnen we je mee helpen?